Confluence

Confluence és el punt on es troben dues tendències, la de treballar amb teixits ecològics i la de l’upcycling, reciclar peces en desús donant un nou valor i una nova oportunitat a allò que ja havíem descartat del nostre armari.

Representada amb el viatge que emprèn una noia, des de l’estació de tren fins al lloc on l’esperen per sentir-la cantar, la col·lecció pretén evocar la re-definició del cicle de vida d’un seguit de peces de roba. A partir del reciclatge de roba i treballant l’ús de materials orgànics s’explora la re-invenció combinatòria de peces en desús. En aquest viatge el disseny, com el tren, és un mitjà de transport que es rebel·la cada vegada com a més ecològic i sostenible.

La col·lecció està confeccionada a partir de la transformació total de peces de roba. Es tracta bàsicament de peces masculines transformades en roba femenina. Camises, pantalons i jerseis han estat el punt de partida per fer vestits, faldilles i samarretes. Complementen els looks, samarretes de cotó orgànic certificat i complements realitzats amb les restes de teixit, camals o butxaques de les peces de roba inicials.

IMG_6692

IMG_6727

IMG_6769

IMG_6790


IMG_6825

IMG_6878

IMG_6904

IMG_6933

IMG_6963

IMG_7005

IMG_7069

IMG_7111

Model; Mireia Redondo

Fotografia; Anna Sastre

Producció; Júlia Molins

Disseny i estilisme; Clara Mallart

Localització; Borgonyà, Osona