FAIR CHANGES

FAIR CHANGES – EL MARKETPLACE PRO-DERECHOS HUMANOS

FairChanges_distintivo

Què és Fair Changes? Doncs un market-place molt especial on ja es poden trobar els nostres productes des d’avui. Ens fa molta il·lusió formar part d’aquest espai a la xarxa, ja que és el primer market-place que ofereix productes sostenibles a més d’ètics.

Fair Changes es descriu com a mercat pro-drets humans, ja que la seva principal premisa és oferir productes que han estat creats sota criteris de responsabilitat social i ambiental. Fa un gran èmfasi en el fet que son productes creats sense treball esclau ni treball infantil.

fch_logo

Fair Changes utilitza un seguit d’etiquetes per a les seves categories de producte per poder buscar allò que més falta ens fa. Aquestes etiquetes son:

stamp_fch_01_dona_a_obras_beneficas stamp_fch_02_comercio_justo stamp_fch_03_posibilidad_de_recogida_local stamp_fch_04_ecologico_certificado stamp_fch_05_reciclado stamp_fch_06_bosques_sostenibles stamp_fch_07_vegetariano stamp_fch_08_artesano stamp_fch_09_integrador_de_colectivos_en_riesgo_de_exclusion stamp_fch_10_denominacion_de_origen

Cada una d’aquestes etiquetes es refereix a un aspecte clau dels productes. Per exemple;

– HELP,  productes solidaris.

– FAIR, producte de comerç just.

-KM0; productes de proximitat

– ECO; productes ecològics certificats

-RECY; productes reciclats

– SUST; boscos sostenibles

-VEG; vegeterià

– HAND; artesà

– SOC; integrador de col·lectius en risc d’exclusió social

-DO; productes amb denominacio d’origen

D’aquesta manera, cada productes està etiquetat amb aquestes principals etiquetes. Però només es poden etiquetar productes amb aquestes etiquetes si tenen un certificat oficial que certifiqui la seva veracitat. D’aquesta manera, Fair Changes, aconsegueix que els productes exposats al seu market-place siguin de tot fiables i estiguin verificats per tercers. Donant una imatge rigorosa de transparència i fiabilitat per tots els seus usuaris.

Us deixem l’enllaç a la nostre botiga del market-place FAIR CHANGES,

Esperem que us agradi tan com a nosaltres!

ropa_mujer_reciclada copia

Clica a la fotografia per anar a la botiga.